Oslo Rådhus
 
Anja og Erling møttes i voksen alder med hver sin bagasje og sammen skapte et nytt kapittel med deres datter Mina. Da Anja og Erling skulle gifte seg, ønsket de uansett å ha et lite bryllup på rådhuset, med på følgende middag med sine forlovere. Til tross for at vielsen skulle bli relativ kort var stemningen veldig spent da jeg og brudgommen stod å ventet på bruden. 15min senere tok lille Mina ansvar for både såpebobler og gruppebilder (fikk meg en liten fotoassistent gitt), sammen med brudeparets aller nærmeste som hadde møtt opp for å rope hurra og gi så mye kjærlighet de kunne på avstand. Videre ruslet vi opp på festningen for portrettfotografering og avsluttet det hele med skoleboller og noe leskende på den lokale Baker Hansen. Du skjønner, Erling er en skikkelig sucker for skoleboller (samme som meg!) så kan du tro jeg ble både ivrig og rimelig sugen på noe søtt etter en times tid i steikende sol. Ja, vi var veldig heldig med været denne september dagen.
 
Kan du tro himmelen åpnet seg i det vi sa farvel og takk for idag?!
Det er det jeg kaller godt planlagt og endel flaks.

Anja&Erling050920_233.jpg

Vi hadde det så gøy på vår bryllupsdag takket være Bethine! Møter opp i god tid, er behjelpelig med alt og imøtekommende med alle.

Hun var perfekt med vår datter Mina, som fikk lov å være hennes assistent for dagen - som var veldig spesielt for henne. Vi sitter kun igjen med gode minner fra vår dag og vil varmt anbefale Bethine som fotograf. 

- Anja, Erling og Mina