top of page

RÅ, EKTE & NATURLIGE BRYLLUPSBILDENE

For de

FOTOGRAF I DRAMMEN & HEMSEDAL

BRYLLUPSFOTO

La oss snakke om 

OG LA OSS SKAPE NOE MAGI SAMMEN!

HVA KAN DU FORVENTE Å FINNE SVAR PÅ HER?

Hei og velkommen til siden Bryllupsfoto, dette er plassen for deg som skal gifte deg og er på jakt etter en bryllupsfotograf, og er interessert i å lese om priser, prosessen og tilbakemeldinger fra tidligere brudepar. Du kan også la deg bli inspirert av arbeidet mitt og bli enda litt bedre kjent med meg som bryllupsfotograf. Mitt mål er at når du har scrollet deg igjennom denne siden, så skal du være overbevist om at jeg tar jobben min på største alvor, at jeg er like investert i alle mine brudepar og at hvis dere legger deres tillit i mine hender vil dere ikke angre et sekund! Så når det er sagt, har du noen ytterligere spørsmål så er jeg kun en liten e-post unna.

HVORFOR ER BRYLLUPSFOTO EN VIKTIG INVESTERING?

Tro det eller ei, bryllupsdagen vil gå så fort at dere vil huske hvert eneste sekund, men la oss være ærlig det blir på et tidspunkt for mange inntrykk å ta inn. Derfor er min jobb som fotograf å være overalt, slik at dere kan kose dere i øyeblikket og være trygg på at jeg leverer alle de beste bildene fra livets beste dag.

LA MEG FORTELLE DERES HISTORIE!

På bryllupsdagen ønsker jeg at dere skal "glemme" at jeg er tilstede. Jeg vil at dere skal danse, le, gråte, omfavne hverandre og kjenne på kjærligheten i rommet. Jeg vil at dere skal bære følelsene på utsiden av kroppen og la meg kjenne litt på de. På den måten vil jeg fange deres historie på den mest autentiske måten, med bilder som vil ta dere tilbake i tid til livets beste dag, igjen og igjen og igjen!

Victoria+Erik_230923_NorskfolkemuseumBygdøy_FotografBethineElizabeth7893.JPG
Victoria+Erik_230923_NorskfolkemuseumBygdøy_FotografBethineElizabeth7895.JPG
FotografBethineElizabeth_vic+erik_230923_wix-714.jpg

Psst... Long story short

Er dere på jakt etter en fotograf som gir dere både tryggheten til å nyte øyeblikket og alle de beste bildene til å gjenoppleve livets beste dag igjen og igjen? Ja, da er du på rett plass! 

BRYLLUPSFOTOGRAF ER EN INVESTERING MAN HAR GLEDE AV LIVET UT,

DERFOR ER DET VIKTIG Å FØLGE MAGEFØLELSEN NÅR MAN BOOKER!

CLIENT

LOVE

PÅ DANSEGULVET ER HUN ER ENER!

 

Hun ivaretok oss både før og på vår store dag så til de grader. Skuldrene senket seg og vi nøt hvert minutt.

Bethine tar kontroll over situasjoner i løpet av dagen og hjelper til der det trengs. Vi er så ekstremt takknemlig for den jobben hun har gjort.

 

Allerede dagen etter bryllupet kom det smakebiter på bildene - så helt fantastisk ut! Hun var en naturlig del av bryllupsdagen, fanget alle øyeblikkene og var 100% tilstede.  

 

Vi anbefaler fotograf Bethine Elizabeth på det varmeste!

Tor-Gunnar + Alice-Katrine

GORINES VERTSHUS I DYREPARKEN

FotografBethineElizabeth_TG+K_051122_lav_-277.jpg
FEEDBACK
FotografBethineElizabeth_Ingrid+Nicolay_221022_lav_-72.jpg

BLI KJENT MED FOTOGRAFEN

 Hei, jeg er Bethine Elizabeth, men det holder å si Bethine!

 

Som fotograf er jeg glad i varme, nøytrale toner som gir en dreamy vibe i en filmatisk setting, som ikke er oppstilte, men vakre, ekte, ærlig og usensurert. Bilder for meg handler om å gjenspeile følelsene og historiene bak øyeblikkene, så når du ser på mine bilder vil jeg at du skal føle på den følelsen som var tilstede i det jeg trykket på knappen. At du kjenner på både latterkrampen som gjør sitter i kinnene, og gledestårene som tørkes. De varme lange klemmene mellom to familier som blir til én. Øyeblikket hvor dere sier ja til hverandre, første kyss som rette ektefolk. Alle øyeblikk, store som små, fra sommerfuglene på morgen til skåling på kvelden. Allsang, taler og  samtaler rundt middagsbordet. Kjærlighet og bryllup handler om ekte følelser og for meg så handler det om å kapre disse, og behandle de slik at du og dine kan nyte de i flere generasjoner. 

BET_5185.jpg
BLI KJENT

01.

MER ENN EN FOTOGRAF

Jeg forstår at prosessen med å finne den "perfekte" fotografen kan by på både stress og usikkerhet, samtidig at det er flere faktorer som vil spille inn. Derfor vil jeg dele én ting om meg, og det er at ved å booke meg får dere ikke kun en fotograf, men også en støttespiller. Jeg kan også gjerne steppe inn som frisør, MUA, skobutikk, DJ, dansepartner, sjåfør og bryllupsplanlegger.

Poenget mitt er at hos meg får du mer enn en bryllupsfotograf og jeg er der for dere gjennom hele prosessen.

DSC_7341.jpg
DSC_1325.jpg

TING DU BURDE VITE

3

Say no more,

GET STARTED

Let's

Victoria+Erik_230923_NorskfolkemuseumBygdøy_FotografBethineElizabeth7897.JPG

01.

LET'S CHAT

Jeg starter alle mine potensielle bookinger med et videomøte for å se om vi er en godt match. Her kan dere fortelle meg alle detaljene om deres drømme bryllup, og selvsagt spørre meg om det som skulle falle dere inn. 

Jeg synes det er utrolig viktig at dere på forhånd har tatt en titt rundt på nettsiden min,  gjort dere kjent med prisene min og selvsagt elsker arbeidet mitt og kunne sett for dere selv i mine bilder. Jo, tryggere vi er på hverandre - jo, bedre resultat skaper vi sammen!

02.

LET'S SIGN

Har vi lyst å jobbe sammen, ja da signerer vi en kontrakt og gjør det formelt. Kontrakten er digital og deretter må første delbetaling på 50% av kontrakt sum betales for å sikre datoen deres i min kalender. 

Booker dere én av de tre største kolleksjonene mine , så er det inkludert en forlovelsesfotografering som jeg virkelig anbefaler at dere tar tiden til å gjøre! I tillegg til å fotografere kan vi ta en kaffe og bli enda bedre kjent og skravle om planene så langt. Vi holder selvsagt kontakten fram til bryllupet og jeg hjelper dere gjerne videre i planleggingen!

FotografBethineElizabeth_TC rådhuset farge-8.jpg
Jon+Norvald_220723_HøymagasinetOslo_FotografBethineElizabeth7773.JPG

03.

LET'S PARTY!