top of page

LOFOTEN SOMMEREN 2021

Jeg og min kjære kollega Ine fra Petrichor and Pine ut på en liten foto reise til Lofoten, hvor vi hadde hele 3 nydelige fotograferinger; én gravid , ét par og én forlovelses shoot. På hver sin måte var det magi i luften og vi har aldri arbeidet, kjørt og gått i så mange timer på 3 dager, kall det maraton for det føltes sånn ut, men på den innmari gode måten! Lofoten og midtnattsol er kanskje det mest fantastiske jeg har opplevd,, og vi har så heldige og ha knallvær under hele oppholdet. 

Dag 1 var fotograferingen var Chelsea og Morten, som er et tidligere brudepar av Ine, de var nå gravide og bosatt seg 3 timer utenfor Leknes hvor vi bodde. Vi hev oss i bilen, skrudde på allsang med Disney og kjørte av gårde. Resten er historie og bildene taler for seg selv!

Dag 2 var Maja og Bernhard som for øyeblikket bodde i en van og var på husjakt i Lofoten etter de forelsket seg i området (som jeg virkelig kan forstå!) VI møtte de på Haukeland strand for kvelds grilling av pølser med påfølgende lek og fotografering på stranden. Maja og Bernhard er to utadvendte, lekne og uhøytidlige sjeler som virkelig ga sitt alt - vi kunne holdt på å fotografere i evigheter i konstant nydelig lys og omgivelser. 

Dag 3 var Mari og Oskar som på grunn av covid "rømte" til Lofoten for å jobbe med hjemmekontor og nyte rå norsk natur. De var nyforlovet og manglet forlovelses bilder, så da var det på sin plass at vi møtte opp med de og ordnet det. Fjellturen gikk opp til et lite platå, vi var under konstant angrep av mygg, men hvert stikk var verdi magi som utfoldet seg i solnedgangen. Mari og Oskar er to helt nydelige sjeler, for å ikke snakke om superstjerner foran kamera samtidig som de byr på seg selv og deler sin kjærlighet med oss. Å gå på fjelltur uten myggspray med disse to var virkelig en opplevelse for livet og jeg vill gjort det igjen, igjen og igjen!

Klikk på bildene for å se fullt galleri fra hver fotografering og nyt synet av vakre mennesker i et nydelig nord norsk landskap! Ja takk til flere turer til Lofoten!

bottom of page