top of page

GRÜNERLØKKA, OSLO 2021


Da Mari Anne tok kontakt med meg for bryllups foto klikket vi med en gang, et lite kundemøte ble til en lang koselig samtale på Teams hvor hun fortalte om alt ifra frieriet hjemme på kjøkkenet til kjærligheten hun har for tantebarna sine og selvfølgelig bryllups planene. SOM jeg gleder meg til denne dagen og sola skinte godt med over 30 grader på stokken da jeg satt meg på toget inn til Oslo på den store dagen. 

Jeg møtte brudgommen Johan på den lokale blomster butikken for å plukke opp dagens blomster som jeg og brudens far tok meg til vårt første møte med Mari Anne. Bruden og hennes forlover hadde faktisk haiket seg ned til Grünerløkka da deres Uber aldri møtte opp, altså så sporty og lita stressa brud har jeg ikke møtt på lenge! Vi hadde et følelsesladet første møte med brudens foreldre før vi sammen krysset parken til St.Paulus Kirke. Der stod Johan med hjertet på utsiden av kroppen i spenning. Følelsene var å ta på, gledes tårene var mange og i disse pandemi tider var det så inderlig godt å se kjærligheten som var i luften!

Etter en nydelig vielse ruslet brudeparet med sine forlovere rundt på Grünerløkka og langs Akerselva for å ta bryllupsbilder, turen gikk sakte men sikkert opp mot festlokalet Månefisken hvor brudefølget stod samlet!
At Mari Anne og Johan ville ha en 'lite', lokalt by-bryllup til fots det skal sier er min nye favoritt, det var aldri noe tidspress, eller andre momenter som påvirket stemningen denne dagen. Gå turen lags Akerselva er virkelig undervurdert, ja parkene var full i folk på en varm sommerdag, men bor man i Oslo så bor man i Oslo. 

Takk for at dere valgte meg Mari Anne og Johan!
Dere er definitivt added til vennelista mi og jeg gleder meg til milepæl som jeg får være en del av! 

bottom of page