Gulskogen Gård, Drammen

Tenk at Mathias har blitt 2 år allerede og det er en glede å høre at mamma og pappa vil ha en ny bursdags fotografering hso meg! Mathias husker nok ikke meg så godt siden sist vi så hverandre, men han var minst like god denne gangen som sist - i tillegg springer han mye mer nå! Vi møttes en høstdag senere enn i fjor, da trærne var blitt ordentlige varme i fargene sine og var begynte å falle ned mot bakken. Til Mathias sin store glede møttes vi denne gangen på Gulskogen Gård hvor det er store frodige områder å bolte seg på, samt frie påfugler å kunne studere og leke med. Mathias hadde selvfølgelig med deg favoritt leken sin, denne gangen et tog som han stolt viste fram til meg. 

Mamma og pappa er som alltid super dyktige til å springe rundt med Mathias for å få de rette øyeblikkene (selv om man strengt tatt ikke har noe valg med en 2 åring som har lært å bruke beina). Mathias hadde mye energi da han hadde ladet batteriene sine i bilen på vei hit, så jeg tror nok det ikke var bare han som var litt sliten etter en time med gøy, fart og morro! Mange er nok redd for at for ville barn ikke vil skape gode bilder, men det tar mange små feil. Jeg ELSKER kaos og jeg beviser hver gang at kaos kan bli til magi. De ekte øyeblikkene kommer når 2 åringen springer for full hals og kaster seg i armene dine for 'hundrede gang', fordi du ser at han har det gøy og selv om du er begynt å bli sliten. Det er når 2 åringen din begynner å gå lavt på batteri at du må legge inn det ekstra giret for å komme i mål og lykkes at smilene deres er genuine. Det er når du får en av de uendelige mange gode klemmene, fordi du bare er mamma eller pappa at kjærligheten flyter over og det er da jeg står klar med fingeren på knappen og knipser et evigvarende minne. 

Mathias fikk denne gangen en egen bildeboks, med 10 av deres favoritt bilder fra denne fotograferingen (mamma og pappa kaller Mathias lille 'Toss'). Bildene i denne boksen kan rammes inn eller utstilles på bilde blokken som følger med, eller gi et bort til en kjær bestemor eller bestefar. 

Gleder meg allerede til 3 års dagen din Mathias!