Da Miriam og Frode kontaktet meg for bryllups foto og sa de ville ha forlovelses bildene tatt på fjellet var jeg solgt!
Miriam og Frode har vært kjærester og samboere i en evighet, de er nå bosatt i Bergen og foreldre til to nydelige jenter. De er to lekne, eventyrlystne og ekstremt omsorgsfulle personer, og skal nå endelig feire kjærligheten med storstilt 3 dager bryllup til høsten.

Siden jeg holder til på østlandet og de på vestlandet møttes vi da på midten, i Hemsedal som er kalt de skandinaviske alpene. Deres bryllup skal holdes i september 2021 og forlovelses fotograferingen ble holdt i påsken samme året. Dette var den siste fine påskedagen i Hemsedal dette året, fordi det var meldt storm og kolonne kjøring over fjellet dagen etter. Dette gjorde at til tross for sol og fint vær, blåste det kraftig, sur og kald vind - det er fantastisk ut på bildene, men for noen superhelter Miriam og Frode var der de stod iskalde midt på fjellet i 3-4m vindkast. 

Del en av fotograferingen tok vi midt på Hemsedal fjellet og del to på Tuv ved Rjukane fossen. Påsken kom tidlig dette året så snøen var på god vei til å smelte. Den spektakulære Rjukane fossen var fortsatt frossen, men ikke frossen nok at vi kunne ta steget ned på elven. Jeg elsker å fotografere i vinter halvåret og lyset er bare så magisk mot de hvite fjelltoppene. Jeg gleder meg så innmari til bryllup i september ute i havgapet på Sotra utenfor Bergen, for Miriam og Frode har ikke holdt igjen noen ting i planleggingen av den store dagen!