top of page
Pia+Hieu_210821_lav_-486.jpg

Pia + Hieu

BYGDØY, OSLO AUGUST 2021


Det var en nydelig sensommer morgen i August da Pia og Hieu endelig skulle få feiret kjærligheten!
Pia og Hieu tok kontakt med tidlig allerede i 2019 og fortalte meg om sine store bryllupsplaner. Dagen skulle tilbringes på Bygdøy med middag og fest på selveste Dronningen og etter 2 år med planlegging og en pandemi var det endelig deres. 

Dagen startet på et hotell rom på Grand Hotel på Karl Johan, deretter på hvert sitt hotellrom for sine forberedelser. Pia skulle bli hentet av din far og kjørt til Bygdøy kirke i årets kuleste veteranbil, men først var det hår, sminke og champagne med forlover og lillesøster på hotellrommet. To etasjer under står Hieu sin forlover og børster støv av skuldrene på dressen hans. Hieu har følelsene liggende på utsiden av kroppen og kan ikke tro at det er i dag han endelig skal få sin kjære Pia. Klokken nærmer seg starte for vielse og i resepsjonen står brudens far og venter i spenning. Han hører Pia sine sko klikker nedover hovedtrappen fra 5 etg på Grand Hotell og når de endelig får øyekontakt kunne det ikke vært et mer stolt og rørende øyeblikk.
(En såkalt "first look" med foreldre eller forlover er noe jeg ELSKER og vil absolutt anbefale det til alle!) 

Bruden og brudens far setter deg i veteranbilen som står parker utenfor og kjører deretter en liten turist løype mot Bygdøy kirke. Da jeg ankommer kirken møte jeg en noe "svett" Hieu som sier kirken er stengt og presten er ingen sted å finne... Jeg hadde tilfeldigvis sett noen smette inn bakdøra til kirken på vei opp bakken og sa til Hieu "ingen problem, jeg fikser!". Jeg tar med dermed inn bakdøra og finner en litt forvirra kirketjener som nettopp var informert om at presten stod fast i kø. Ti minutter på overtid var vielsen endelig i gang og den var nydelig til tross for en litt treig start. Hele kirke var fylt med venner og familie fra begge sider og snart skulle vi alle endelig samles på Dronningen for middag og festligheter. 

Vi tok turen innom det populære badestedet Huk på vei mot Dronningen for bryllupsbilder og en liten champagne piknik med forloverne og deres brudepike. Solen steker som bare det og det var vel den varmeste dagen i August så langt - så brisen fra både Oslofjorden og champagne brusen har aldri vært så digg som i dag! Videre gikk turen mot Dronningen og der stod hele brudefølget ute i solen med glassene hevet når Pia og Hieu kommer ruslende over broa, (for et nydelig syn og fantastisk velkomst!) her tok vi gruppe bilder og en aldri så liten mingle session før det bar videre opp i lokalet.

Dronningen er etter min mening det fineste festlokalet å fotografere i! Misforstå meg rett, jeg elsker låvebryllup, men jeg er også en sucker for naturlig lys- og her var det i bøtter og spann! Lokalet var nydelig oppdekket, jeg hadde en perfekt sittende vinkel mot brudeparet og maten var fantastisk. Det var taler, sanger, rap og show i alle varianeter og med to stk kreative konframsierer så ble brudeparet utfordret til å synge og danse til deres felles favoritt låt "Raske briller". Stemningen var til å kjenne på og det var virkelig startskuddet for en skikkelig "hæla i taket" for resten av kvelden!! 

Fotografen takket pent for seg etter over 500 legendariske danse bilder, og hoppet i en taxi hjem med "Raske briller" på hjernen.

 

bottom of page