top of page

BORRE NASJONALPARK, HORTEN

Kristine og Ole-Morten har vært sammen i 10 år før de plutselig bestemte seg for å gifte seg. Ole-Morten fridde bare én måned før de fant en dato og tok kontakt med meg. Kristine og Ole-Morten er to enkle mennesker som bare vil gifte seg low-key uten noe tullball og styr. Så til tross for en pandemi, var det ingen problem for dem i planlegge dagen de hadde lengtet etter. Selvom reise forbud gjorde at brudens mor ikke kunne komme hjem fra Sverige, gjorde Kristine og Ole-Morten bryllupet om til en intim familiedag med hagefest hjemme med deres to sønner og forlovere. 

Vi startet dagen med first look på Borre nasjonalpark, hvor brudgommen og deres to sønner skulle bli overrasket av mamma/Kristine kledd i blomsterkrans og hvit kjole. (Jeg bare ELSKER first looks og alle de fantastiske naturlige uttrykkene her) Ole-Morten var lette sagt sjokkert over gløden til Kristine og han la ingen skjul på hvor nydelig han kommende brud så ut. Ferden gikk videre igjennom nasjonalparken mot stranden for noen lekne familie bilder, før jeg ga sønnene Ola og August i oppgave om å plukke flest mulig løvetenner som vi skulle blåse rundt i luften på bilder senere. 

Stemningen var allerede lett med vitser og latter i luften og jeg som fotograf fikk tillit til bildene. En ting jeg liker å utfordre brudeparene mine med er 
The Drunk Walk, som er en lekende lett oppvarming for brudeparet å gjøre sammen med sine forlovere for å få stemninger mindre klein. Denne NAILET de så bra at jeg måtte kjøre den én gang til etter vielsen før vi skilte lag. 

Seremonien ble holdt på Thon Hotel i Horten, med selveste ordføreren i spissen. Det var en enkel, kort og intim sekvens, hvor brudgommens forlover spilte og sang til tårene spratt. Senere utenfor så spratt de alle hver sin corona (for en ironiiii) som ble servert på en hjemme snekra øl holder med navnet "meter'n". (Love it) Siden hotellet lå kun 5min gåtur fra deres hjem gikk ferdig tilbake til hagen hvor middag, og hagefest stod for tur. 

 

bottom of page