top of page
Megan+Connor_200723_ElopementHemsedalHydnefossen_FotografBethineElizabeth12.JPG

ELOPEMENT

Let's

HEMSEDAL

in

what is 

ELOPEMENT ?

Megan+Connor_200723_ElopementHemsedalHydnefossen_FotografBethineElizabeth25.JPG

It is an intimate and sometimes secret wedding ceremony for just the two of you or surrounded by your closest ones

For untraditional and wild souls who want a unique experience in addition to getting hitched

Megan+Connor_200723_ElopementHemsedalHydnefossen_FotografBethineElizabeth20.JPG
MC-elopementHemsedal_-718.jpg

DOES THIS SOUND LIKE YOU?
THEN KEEP ON READING!

On this page you will find information about:

Megan+Connor_200723_ElopementHemsedalHydnefossen_FotografBethineElizabeth27.JPG

Hey, I'm

MC-elopementHemsedal_-812.jpg

Who's that girl?

PLANT MUM

DUMPLING CHEF

A LEGEND OF ZELDA

ORGANIZER

TEAM KHALEESI

SLEEPY HEAD

EMOTIONAL SOUL

WINTER CHILD

DANCING QUEEN

WARRIOR & WIERDO

TRUE CRIME LOVER

PIZZA OVER TACOS

Hei, jeg heter Bethine og jeg brenner for bryllups fotografi.
For meg handler det om å fange alle følelsene – de rå, naturlige, ekte øyeblikkene som er ærlige og 100 % deg.
Mitt ønske er at du sitter igjen med både latteren, tårene og alle de emosjonelle minnene fra bryllupsdagen som for alltid vil trekke ekstra i hjertestrengene dine.

MC-elopementHemsedal_-512.jpg

YOUR
ELOPEMENT
YOUR
EXPERIENCE

Love Note

what to expect eloping with me in Hemsedal

Megan+Connor_200723_ElopementHemsedalHydnefossen_FotografBethineElizabeth9.JPG

INVESTMENT

MC-elopementHemsedal_-710.jpg

10 timer foto

EVERYTHING MATTERS

 01.

24-hour experience

Consultation and planning

Unique and local recommendations

Sneak peek within 48 hours

Online gallery with all the best photos

MC-elopementHemsedal_-938.jpg

24-hour experience

Consultation and planning

Unique and local recommendations

Sneak peek within 48 hours

Online gallery with all the best photos

 02.

10 timer foto

EVERYTHING MATTERS

FAQ

 • KAN VI FÅ ALLE BILDENE?
  Til mine brudepar så leverer jeg "alle de beste bildene" som betyr alle bildene du trenger og vil ha glede av. Mange tror de trenger absolutt alle bildene fra dagen, men det er ikke tilfelle. Jeg bruker mye tid på å sortere ut bilder for å finne "creme del la creme", da forsvinner for eksempel noe uskarpe bilder, blunk, duplikater og andre uheldige øyeblikk. Jeg ønsker å levere deres bilder med den aller høyeste kvalitet, ferdig redigert og eksportert til jpg. slik at dere kan bruke, dele og printe de i all evighet. Alle brudepar får tilsendt noen smakebiter kort tid etter bryllupet og totalt leveringstid på nettbasert galleri med slideshow er 6-10 uker, men leverer ofte fortere når jeg har muligheten!
 • TILBYR DU ALBUM & PRINT?
  Om jeg gjør, både album og print! Jeg har et genuint ønske at alle mine brudepar skal sitte igjen med noe fysisk etter bryllupet, og hva er ikke finere enn et stort, tungt og lekkert album? Er dere allerede 100% sikre på at dere vil ha et album, ville jeg lagt dette til på ønskelisten deres til bryllupet. Et album er en investering som vil kunne nytes i generasjoner, så ved å gi dere et album inkludert i kolleksjonen kan dere enten holde det enkelt, eller gå ALL IN og oppgradere det - det er opp til dere! Alt av produkter designes og bestilles enten på en "after wedding date" hjemme hos meg eller pr mail, men husk dere står fritt til å printe på egen hånd hvis det også er ønskelig.
 • HVORDAN BOOKER VI DEG TIL VÅRT BRYLLUP?
  Tror du at vi er en god match og vil booke med? YES, da er tid for at jeg får bli kjent med dere og da blir super glad om dere vil fylle ut mitt kontaktskjema og skrive om dere og bryllups planene rett ifra hjerterota. Deretter, hvis jeg er ledig på datoen, vil jeg invitere dere til et videomøte hvor vi snakker, blir kjent og finner ut hva jeg kan gjøre for dere. For at jeg skal booke deres dato i min kalender, må dere signere en digital kontrakt og betale et reservasjonsgebyr som jeg kaller første delbetaling som er 50% av kolleksjonen dere velger.
 • HVA GJØR VI HVIS DET REGNER PÅ BRYLLUPSDAGEN?
  Været kan vi dessverre ikke styre og vi vil fortsette dagen som planlagt - ingen grunn til bekymring! Men visste du at litt regn i sløret egentlig betyr lykke? Personlig, så tar jeg en overskyet dag over blå himmel anytime - og litt regn i luften skader ingen. Derimot kan det skape super stemningsfulle og cosy bilder, har jeg sagt at jeg alltid har med paraplyer om værmeldingen er usikker? Enten det er i ly under et hustak, gode klemmer under paraplyen mens vi rusler av gårde, stikker innom et museum eller fotograferer på en plass som ligger deres hjerte nært? Kanskje været letter opp utover kvelden/under middagen, så kan vi alltids ta oss en liten lufte pause og kanskje få en solnedgang som bonus! Her er det ingen begrensinger og jeg er med dere hele veien - og er det noe jeg liker, så er det å planlegge.
 • HVA MED REISEKOSTNADER?
  Jeg bor i Drammen, men har hjemsteder overalt i Norges land; Bergen, Sogn, Hemsedal, Tønsberg, Skien, Trondheim for å nevne noen - poenget er at jeg reiser mer enn gjerne der ditt bryllup er! Om jeg må ta fly, båt eller tog dekker dere reisen og kan jeg kjøre er det kr 10kr/km utenfor Drammen. Hvis det er mer enn 1,5t kjøring, så trenger jeg også overnatting fra dere - om jeg ikke har noen ledige hjemsteder i nærheten. Antall netter og hvilken transport jeg bruker avhenger av hvor bryllupet er og hvor mange timer jeg er booket til å fotografere. Dette er noe vi kan prate om på video møtet vårt! De mest etterspurte ekstra kostnadene mine: Reise og overnatting utenfor Drammen: Etterfaktureres etter avtale, spør meg om detaljer da dette kan variere Drikke og vegansk mat til fotografen på jobber over 4 timer: Etterfaktureres etter avtale Ekstra timer foto på bryllupsdagen, pr 30 min: NOK 2.000,- Ekspress levering på bryllups bilder innen 4 uker: NOK 4.000,-
 • FOTOGRAFERER DU KUN BRYLLUP?
  Nei, absolutt ikke, jeg sier sjelden nei til en forespørsel, så sant jeg har tid og mulighet. Det jeg får endel etterspørsel på er konfirmant, familie, nyfødt, barnehage og bedrift foto. Er du interessert i annen type foto så ta gjerne kontakt med meg via dm, e-post eller kontaktskjema her på nettsiden, så får du mer info deretter.
MC-elopementHemsedal_-686.jpg

Megan&Connor

... from Colorado tied the knot on the Hydnefossen plateau in Hemsedal, the so called the Scandinavian alps!

Like what you see?
Read all about their experience here

MC-elopementHemsedal_-950.jpg

TO RUN AWAY TOGETHER?

Are you

READY

THEN WHAT ARE YOU WAITING FOR?

I can't wait to hear from you, share all my knowledge and passion for adventurous lovebirds like yourself!

MC-elopementHemsedal_-778.jpg
bottom of page