top of page
Familien Tobiassen_2021_lav-12.jpg

Congratulation

- for store, små og firbente

FAMILIE, HVERDAG & KAOS

Som mennesker har vi alle en historie og hver eneste historie fortjener å bli fortalt på et ekte og naturlig vis.  Som portrett fotograf ønsker jeg å gjenspeile personlighetene som befinner jeg foran kamera. Det handler ikke bare om å posere og smile, men å ha det gøy og ha en naturlig tilnæring til meg som fotograf. 

Jeg fotograferer kun i naturlig omgivelser med naturlig lys, om det er utendørs eller eller hjemme i deres egne omgivelser. Uansett lokasjon skal en portrett fotografering foregå i et avslappet tempo hvor vi skal kunne ta oss tid til pauser eller et klesskifte - på denne måten vil vi også ha muligheten for flest mulig ulike bilder.

Denne økten er for alle andre henvendelser. Fra forlovelsesbilder til gravid bilder til familiebilder, ikke la disse dyrebare minnene gå forbi. La oss spise pizza og ta en tur i den lokale parken eller lage et bål på stranden for å grille marshmallows og se på solnedgangen, eller det enkleste og mest koselige, rett å slett krøll deg sammen med dine kjære i din egen stue og spill brettspill.

Som fotograf tenker jeg at øyeblikk er det nye portrettet. For selvom det alltid er målet å få øyekontakt og et ekte smil, så er det latterkrampen, grimasen, "furteleppa", og tårene som gjør oss ekte og ærlig.

Familien Tobiassen_2021_lav-31.jpg

DE VAKRESTE ØYEBLIKKENE SKJER NÅR DU MINST VENTER DET

ØYEBLIKKENE HVOR DU NESTEN GLEMMER AT JEG ER TILSTEDE

GET STARTED

Let's

Familien_Hilsen_lav-60.jpg

01.

BOOKING

Så gøy du vil booke meg til din / deres fotografering og herifra er det ganske enkelt! 

Først ønsker jeg at du fyller ut et kontaktskjema her på nettsiden og forteller om hvem dere er, hva slags fotografering dere ønsker, og hva kan jeg gjøre for å forevige deres historie på best mulig måte. 

Jo mer jeg vet om hvem dere er og hva dere ønsker, jo bedre dynamikk og magi skal jeg klare å lage sammen med dere! 

02.

FOTO

Yay, nå har dere en fotograferings dato reservert i min kalender!

Jeg sjekker alltid innom et par dager i forveien og spør om alt er på stell. Skulle værmeldingen slå om er det hos meg lavterskel på å utsette,  men det må være avklart inntil 24 timer før avtalt tid.  

Skulle dere være modige og møte opp til foto til tross for usikkert vær har jeg alltid med paraplyer med til alle. Jeg er med uansett hva værgudene skal by på om og vil alltid komme med godt humør, og forslag og løsninger om det skal være nødvendig. 

Fotografering med meg skal være avslappende, naturlig og ikke minst gøy for alle!

Alette_1.jpg
Familien Welle-Solås_lav_-45.jpg

03.

BESTILLINGS TIME

Inne 2-4 uker blir dere invitert til bestilling stime, denne kan gjøres online, men jeg foretrekker å servere kaffe/snacks mens vi sammen ser slideshowet av alle de beste bildene. Personlig liker jeg denne delen av fotograferingen aller best og kjøper alltid inn papir lommetørkler, for jeg kan ikke garantere at det kommer noen gledestårer når musikken starter. Deretter er det opp til dere hvilke bilder dere ønsker å kjøpe og deretter guider jeg dere mot hvilket produkt som vil passe best. 

 

BONUSEN er at alle bildefilene dere bestiller i produkter vil dere få gratis med på kjøpet. Mitt mest solgte produkt er album og jeg tilbyr rentefri nedbetaling. 

04.

HENT PRODUKTENE

Produksjonstiden på produkter ligger på 4-8 uker. 

Min leverandør på kunstprint og bilde forstørrelser er norsk, mens min album leverandør holder til i Polen og er Europas største og mest ledende album binderi.

Når dine produkter er klare til å hentes vil jeg sende deg en mail.

Produkter kan enten hentes hos meg til avtalt tid, eller sendes videre med forsikring og sporing via Posten til deres privat adresse.

 

All videresending av produkter per post skjer kun på forespørsel fra kunde og skjer på eget ansvar. 

Album Mürer_-30.jpg
Mikkel_4dager ny_P_-55.jpg

HVA ER INKLUDERT I PRISEN?

kr 2.000,-

The price includes 1-2 hours of photography, at home, outdoors or in my studio, in addition editing of all the best photos and an ordering session with the opportunity to order desired products. 

Sessions on weekends +  kr 500, -


All regular customers receive 50% on photoshoots taken within 1 year since the last visit.
* Does not apply to promotional offers

KR 2.500,-

LYST PÅ EN FOTOGRAFERING MED MEG?

bottom of page