top of page
Victoria+Erik_230923_NorskfolkemuseumBygdøy_FotografBethineElizabeth7882.JPG

The L'Estrange's

VICTORIA & ERIK'S FOLKEFEST PÅ NORSK FOLKEMUSEUM, BYGDØY, SEPTEMBER 2023

At jeg fikk æren av å være med på den store dagen til Victoria og Erik er jeg veldig glad for. Fordi, de hadde faktisk booket min kjære kollega Fotograf Tone Tvedt, men da Tone ble gravid og dessverre fikk store problemer med å helsen så da var det flaks for alle at jeg hadde en ledig frihelg og at jeg, Victoria og Erik kom super godt overens - til tross for å kun få uker unna den store dagen! Det som var ekstra stas når vi først møttes og ble kjent var at Victoria og Erik forteller meg at de var gravide og ville planlegge the perfect pregnancy reveal som jeg skulle fotografere på bryllupsdagen!

Victoria og Erik sin store dag skulle være på Norsk Folkemuseum, med både vielse, foto, middag og fest - for en nydelig plass! Mye av grunne til dette er at halve familien til Erik er internasjonal og hvordan vise de Oslo og Norge på en mest mulig norsk måte, nemlig å være på Norsk Folke Museum. Brudeparet hadde ordnet med private guider kledd i norske tradisjonelle klær som skulle ta hele gjeste følget med på tur rundt på området mens vi hadde fotografering, for å virkelig servere de historien om Norge på et sølvfat. 

Dagen startet med en liten first look og fotografering på bålplassen på Huk, før turen gikk tilbake til Norsk Folke Museum for vielse i det gule huset. Vielsen ble spilt inn av fiolinen til selveste Ole Bull, som et familien medlem fikk tilgang på. For en perfekte måte å sløyfe inn omgivelsene og norsk historie på spør du meg! Deretter flyttet vi det store gjeste følge over til stavkirke plassen for å gjøre utmarsjen slik den fortjente, med roseblader, applaus, latter og jubel. Dette anbefaler jeg å gjøre på vei ut av kirken som en utmarsj eller som innmarsj til middags lokalet - disse bildene er magiske og den aller beste måten å vise fram hvordan det føltes. Stavkirke plassen ble også stedet for lanseringen av brudeparets graviditet, her hadde vi planlagt å samle til felles bilde hvor jeg som fotograf skulle si;
Everybody say cheese!! Deretter skulle Erik rope ut og si; And then we all say; Victoria is pregnant! Kan du tro reaksjonene, tårene og hakene som hang mellom knærene? Legendarisk!

Middag og fest ble holdt inne på Gjestestuene i hovedbygget, nydelig lokale med enda mer nydelig lys! Vi fikk til og med muligheten til å springe ut i
blue hour for å ta noen siste portretter av brudeparet og noen rådyr på jordet rett ved lokalet. Å avslutte en bryllupsfotografering med en kvelds session er den perfekte måten for brudeparet å få en pust i bakken aleine etter mange inntrykk, taler, mat og drikke, men det er også en fin måte å avslutte dagen på for meg, når dansegulv bilder ikke er ønsket. 

Det var en rimelig fornøyd fotograf som kjøre hjem til Drammen, super gira på å redigere smakebiter fra en magisk dag med mange nydelige mennesker! 

 

bottom of page