top of page

STRØMSØ ÅSEN, DRAMMEN

Det er en nydelig regnværs morgen dagen jeg skulle møte Familien Welle-Solås for dere andre fotografering med meg, første gangen var en liten julekort seanse da lillesøster var nyfødt, og nå er hun blitt 7 mnd gammel.

Vi avtalte å møtes utpå dagen da regnet hadde roet seg og mamma Andréa hadde kjøpt inn og planlagt antrekk for hele familien til min store fornøyelse - til og med lille Poppy på fire bein hadde fått seg strikket antrekk i samme fargetone! 

Vi møttes i Strømsø åsen, på engene opp mot stien til Blektjern, her er utsikten mot Drammen fantastisk! 

Mamma Andréa, pappa Ole, Adrik på 8, Nikolaj på 6, Eleah på 7 mnd og hunden dere Poppy var super klare for fotografering og vi startet med en rolig oppvarming med å rusle over engene samlet som én familie. Deretter fikk guttene springe rundt omkring med lille Poppy på slep før vi førte sammen familien for noen gruppe og enkle portretter.

 

En nydelig flekk med hvitveis ble brukt til å fotografere barna og både jeg, mamma og pappa fikk hver vår lille bukett med nyplukkede vårblomster. I tillegg var dette kun et par dager ifra mamma og pappa sin 11 års bryllupsdag, så selvfølgelig fikk de endelig tatt noen ordentlige portretter av seg selv siden bryllupet. Denne familien er bare så innmari herlig, morsom, leken og ikke minst fin å se på, fotograferingen var rett og slett en suksess!

 

Med en drastisk himmel som nettopp var tømt for regn, nydelige blomstrende omgivelser og en stor fantastisk familie - dette er hvorfor jeg elsker jobben min! 

bottom of page