top of page

FORLOVELSES FOTOGRAFERING LOEN SOMMEREN 2022.

Hvor skal jeg starte? Dette er kanskje den mest magiske forlovelses fotografering jeg har hatt og selv om jeg har lyst å si at det er alt er takket være den nydelig hvite kua, så er det selvsagt Julie og Ådne, i nasjonal romantiske Loen, på den mest perfekte tiden av døgnet - solnedgangen. 

For de som vet om Loen, så er dette en turistbombe og det ligger i Nordfjord, et steinkast fra min mors barndomshjem hvor jeg tilbringer hver sommer. Julie og Ådne planla sin Norgesferie til min tur til Nordfjord, de sov i bilen én natt og sjekket inn på Hotel Aleksandra en natt. Lite var egentlig planlagt før vi møttes og brudeparet var ikke kjent i området og ga meg sin fulle tillit. Planen var å kjøre opp langs Loen vatnet til ei sæter, om kuene var der kunne vi ikke regne med, så det var en ren bonus! Julie og Ådne hadde kledd seg i lyse farger og det var flere som trodde at de giftet seg, men for å få kuene til å komme tett på er blomster buketten. Kuer er store dyr og man skal ha respekt for de, som med mange dyr skal man ikke vise at man er redd og det gjelder kuer også. De hoppet og løp rundt oss og da gjelder det å stå stille og la de komme til deg. 

Turen gikk videre fra sætra til Loen Skylift, en snau time rett før stengetid, ergo lite folk og vi fikk en gondol for oss selv og egentlig hele fjellet. Solen var på dette tidspunktet gått ned, men toppene var fortsatt opplyst og vi fikk oppleve en nydelig 
blue-hour. Temperaturen var kjøligere her oppe, men det er den perfekte timingen til å snuggle  og grave seg opp mot hverandre, samt hadde vi et stort skjerf med oss som vi brukte over både skuldre og til å sitte på. 

Julie og Ådne brukte sine forlovelses bilder som dekor i bryllupet, på invitasjoner og bryllups nettside og det er musikk i mine ører! VI ble enige om at disse bildene og denne opplevelsen vil være vanskelig å toppe, selv på bryllupsdagen som skulle være i Lier. Lier og Loen er to vidt forskjellige steder, men
oh my goodness, bryllupet ble magisk det også!! 

Har du lyst å ha en fotografering i Loen, holla at me!

 

bottom of page