top of page

HARAHORN, HEMSEDAL 

På Elisabeth og Martins sin store dag var jeg second shooter sammen med min kollega Endre Hilleren. Hemsedal står mitt hjerte veldig nær, så og få muligheten til å fotografere enda et bryllup der og på selveste Harahorn selskapslokaler var sååå gøy! 
Elisabeth og Martin hadde samlet de aller nærmeste til 3 dagers bryllups feiring på Harahorn sætra hvor alle bodde sammen. Fredagen startet med mat, bål og leker oppi Harahorn sin gapahuk for alle gjestene som ikke har kunne samles på lang tid pga covid. Lørdagen startet med at brud og brudgom gjorde sine forberedelser i hver sin hytte med sine nærmeste venner og venninner. Deretter hadde vi en liten first look mellom brudeparet før en nydelig utendørs vielse, ved Harahorn sitt lille private tjern med utsikt over alle fjelltoppene. Når vi dro videre på fotograferingen ønsket brudgommen å skifte fra bunad til smoking. Dessverre så hadde brudgommen glemt igjen sokkene sine på hytten og vi kunne ikke ta oss tiden til å dra å hente de. Alternativet var å bruke tykke bunad sokker i ull nedi disse smale nye, lakk skoene han hadde kjøpt eller å ta smerten med gnagsår og gå barbeint. Derfor skøt jeg i blind og tilbydde meg å låne vekk MINE avokado sokker til brudgommen, som ble så godt tatt imot!! Så med felles fotsvette, champagne på kjøl og YMCA på full guffe fra bilen ble fotograferingen reddet og brudgommen gliste fra øre til øre.
Vi fotograferte nede i fantastiske Grønndalen før vi hadde en nydelig middag og fest oppe i hovedhuset. 

Jeg føler meg så heldig som fikk fotografert et bryllup på Harahorn, for de skal dessverre slutte å tilby bryllupsfester her i 2022. 
Men, Hemsedal har andre nydelig fest lokasjoner som både Fausko og Skarsnuten, så ønsker du en skikkelig feiring høyt opp i spektakulære omgivelser, er Hemsedal stedet og sjekke ut! 

Takk til Endre som tok meg med på laget og takk til brudeparet for tilliten!

bottom of page